a dream is a wish your heart makes

Den här dagen har jag spenderat i västerås med maja! åkte upp med mamma och hennes kompis runt två, sen mötte vi maja och gick och åt på spicy hot. efter det gick vi och tittade i lite affärer, men vi hann inte med så många eftersom att allting stänger 5 idag eftersom att det är lördag. fick iallafall med mig två halsband hem, visar senare när jag har min systemkamera. hittade en fin tröja på cubus, men det var hål i den.. blev lagom sur! sen gick vi runt på stan och bara snackade lite, trevligt! nästa vecka blir det nog en resa till västerås igen, måste shoppa nya kläder, har ju nästan ingenting! åkte hem själv (med en fet betoning på själv!!!!!) med tåget 20.10 eftersom att det inte går nå senare tåg på lördagar? hade iallafall panik hela vägen, haha! 
 
nu sitter jag på balkongen med mamma och dricker cola och äter jordnötsringar. ska ta på mig min one piece och sen titta på ett avsnitt av 90210, det är det jag ska göra ikväll. hoppas eran dag har varit lika bra som min! xxxx
en cola och brända mandlar! haha
Myself | | En kommentar |

pretty thoughts make pretty people

skulle ju som sagt vara i västerås på cityfestivalen just nu, men min mage dödar mig!! den har gjort ont hela dagen och jag vet snart inte vad jag ska ta vägen.. det går inte över när jag tar en tablett heller.. hoppas det har gått över tills imorgon så jag kan dra till västerås, annars vet jag inte vad jag gör.. har ju längtat efter det här haha :( nu ska jag forsätta titta på 90210, har tittat hela dagen och ska börja på avsnitt 12 nu. nörd? JA! 
Myself | | Kommentera |

90210

skulle egentligen vara i västerås just nu, men varken jag eller sofia mådde speciellt bra så vi tar det förhoppningsvis imorgon istället! idag ska jag nog inte gör så mycket alls. har ont i magen och är yr, så vi får se om jag orkar ta mig ut någonting på eftermiddagen. jag vaknade runt halv tio, och sen dess har jag bara legat i sängen och tittat på 90210 (skrev jag dedär rätt??!?!). tänkte titta på tredje säsongen av gossip girl, men jag har tröttnat på det nu, det är inte ens bra.. så började med 90210 istället, och det är mer min smak eller vad man ska säga. nu ska snart äta och sen bädda ner mig i sängen igen och fortsätta titta. det enda som saknas nu är en stor fet godispåse, men det får vänta tills imorgon då det är lördag! ;-)        
 
Myself | | Kommentera |
Upp