March 31, 2013

Det spelar ingen roll om det är sommarlov, jullov, springbreak, nyårsafton, födelsedag eller vafan som helst, är det söndag så ska man inte göra ett skit. Inte träffa någon, inte gå utanför dörren och kanske inte ens byta kläder. Ni alla vet att jag har rätt ni vill bara inte erkänna det! 
 
Så idag har jag iallafall tittat på minst 7 avsnitt av OTH, ätit kebbab för tredje gången på en vecka heeehhee, gått igenom massa underkläder som borde slängas men tillslut landade på samma plats i min garderob igen, duschat och bytit sängkläder så nu ser jag fram emot att sovaaaaaa, och så har jag ätit pyttipanna vilket kan vara det äckligaste som finns. Försökte föresten få min 19åriga storebror att se journey 2 med mig eftersom att vi såg ettan tillsammans men han skulle tydligen bort så istället rekomenderade han trassel till mig som han sa att han minst hade sett 3 gånger typ. Kanske inte fullt normalt menmen.. Ska iallafall se den nu for the first time, nu vet ni det! Har ingen bild till det här inlägget heller föresten, sorryyyyy :* 
Myself | | Kommentera |

I just need someone who needs me

Cyklade till f&f vid halv ett för att äta påsklunch. Åt och slocknade sedan i deras säng i typ två timmar, men mådde illa och hade huvudvärk så det var lika bra, kände mig frisk som en nötkärna sen när jag vaknade iallafall, haha! Fikade lite med dom och drog sedan med mig min syrra till Maxi för att köpa en yollibox vilket det slutade med att jag inte gjorde hööhöhöh. Hittade massa smink som jag vill ha därinne men köpte ingenting eftersom att jag veeeerkligen måste hålla hårt i pengarna just nu om jag vill kunna komma iväg till London i sommar, eller komma iväg är nog inge problem, problemet är om jag vill komma hem med nya kläder eller inte! Plus att jag ska till Sthlm på torsdag med mina besties och shoppa och jag vill gärna att barnbidraget ska räcka, och inte bara till mat utan även lite kläder. Alla ni som tycker att barnbidraget borde höjas räck upp en hand!!! lol nej, men typ. 
 
I-landsproblem verkligen, ska man köpa smink eller kläder för barnbidraget?!?!??! That's the question. Det här inlägget blev mer typ ett "vad jag tycker"-inlägg än ett vardagsinlägg men jaaaaja, jag är trött, vill sova och lär inte förstå vad jag har skrivit när jag läser dehär imorgon. Typ som vanligt då. Ska iallafall stänga av datorn nu, checka instaaaaaa och sen sova! Imorgon är det träning som står högst upp på schemat. Nu vet ni! Godnatt, sov gotttt ♥
Myself | | Kommentera |

please don't take him just because you can

Grymt bra tjej, grymt bra låt, grym cover. Om jag inte redan hade valt till talangjakten hade jag lätt sjungt den här med denna versionen, love it! 
Musik, Myself | | Kommentera |
Upp