Movies of the month

The hunger games - sett den två gånger den här månaden faktiskt, en gång med pappa och i skolan. Helt klart en av mina favoritfilmer, har sett den huuur många gånger som helst faktiskt.
 
127 hours - Enda anledningen till att jag tittade på den var för att James Franco är med haha. En helt okej film, kanske ingen jag starkt skulle rekomendera (bara om man tycker om att titta på james franco heehe) för att den är ganska seg och har inte världens bästa handling.
 
Good Will Hunting - En av de bästa filmerna jag har sett, sååå bra film! En ung Matt Damon är med också såååå, behöver jag säga mer? 
 
Patrik 1,5 - Tittade på den med Sofia och Maja för att de ville det haha, Tom Ljungman är med och tycker inte jag behöver skirva så mycket mer här heller...
 
Grown ups - Ville se 2an så var tvungen att titta på ettan också haha, tyvärr tror jag aldrig att det kommer hända. 
 
Benjamin Button - Tittade på den med Maja eftersom att jag hade aldrig hade sett den. Har inte tittat klart än men det var nog ändå inte en av mina favoritfilmer. 
 
This is the end - Verkligen ALLA kändisar är typ med i den filmen och den är så sjukt jävla braaaaa!! Sjuk film verkligen, älskar den haha 
 
Myself | |
Upp