tisdag 18/11

Kass bild, men var så jäkla stressad imorse (fast vi hade sovmorgon till 10 :):):):)) så hann inte ta några bra bilder. brukar ju inte ta outfitbilder för tkr det är sååå fult när dem är amatöriga och dåliga men har värsta bildbristen så kände mig tvugen heeeheh. 
 
ANYWAYS, skola idag som vanligt och överraskningsvis gick dagen ganska snabbt även fast vi hade spanska typ hela dagen. Drog till gymmet vid halv fem ungefär och kom hem vid sex. Har inte gjort så mycket sen dess, käkat och duschat bara. Ska snart börja läsa i min SVENSKAbok (haha Hannaaa ;)) och sen ska jag nog inte göra så mycket mer ikväll. Börjar förövrigt ett imorgon så livet leker ju ;ppPPpP
Myself | | Kommentera |

heldag i västerås

Spenderade hela dagen i Västerås med Jennie! Åkte först in till stan och tittade i lite affärer och käkade lunch innan vi tog bilen tillbaka till Erikslund. Vi gick runt i lite klädaffärer och inredningsaffärer och planerade hur vår framtida lägenhet ska se ut haha, såååå myys! Spenderade även typ hälften av dagen inne på IKEA men fick tyvärr bara med mig två doftljus därifrån eftersom jag fortfarande inte riktigt vet hur jag vill ha mitt rum och vilka färger det ska vara osv. Kom iallafall hem strax efter sex och nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska börja läsa min svenskabok...... finns roligare saker att göra.
har iallafall haft en grym dag med min bästaaaa♥
Myself | | Kommentera |

all that you are is all that i'll ever need

Hade myskväll med mor min i fredagskväll, delade på en ben&jerry och bara hade det mysigt. I lördags var det öppethus då alla UF företag skulle stå och visa upp sig. Gick helt okej för mig och Shaimaa då vi fick några flaskor sålda! Vill ni veta mer om vårat företag kan ni klicka här. Spenderade gårkvällen med min familj och släkten vilket var så mys eftersom vi alla inte ses så ofta. 
 
Idaaaag då. Har verkligen inte gjort någonting vettigt alls, skulle dra till gymmet men hittade varken mitt gymkort, nyckeln till mitt lås PLUS att min spotify inte fungerade, allt är verkligen emot mig idag haha <33 gick iallafall ut på en promenad en timme för att rensa tankarna och nu sitter jag i soffan med mami och inte gör så mycket. Är ledig imorgon och då ska jag och Jennie och shoppaaaaaaaa, tagggggg!!!!!!!!
Myself | | Kommentera |
Upp